Tips

3 Ting du skal have ordnet inden du tager på ferie

Sommeren er over os. Det kedelige, skiftende vejr med sommerregn, blæst og solskin er at finde langt ude i horisonten. Derfor har du, som mange andre danskere, valgt at tage mod de varmere himmelstrøg, så du kan få noget sol, palmer og strand ind på nethinden.

Ivrigheden for at komme afsted på ferie er stor og derfor glemmer du hurtigt nogle ting, som er vigtige at få ordnet inden du tager på ferie.

Læs videre og få tre råd til hvad du skal huske, inden du tager afsted på ferie.

Forbered dig på flyveturen

Det første du skal gøre er at forberede dig på flyveturen. En lang, ukomfortabel flyvetur er ikke noget du skal ønske dig. Hvis du sørger for at have de rigtige ting med i håndbagagen får du hurtigt en flyvetur der ikke føles så lang og kedelig. Hvis du husker en nakkestøtte – så du kan sovekomfortabelt i flyet – tøj du kan slappe af i, hovedtelefoner som lukker støj ude og som gør det muligt at høre de podcasts eog musik du har downloadet inden flyveturen på en dejlig, behagelig måde.

Husk de ting og flyveturen er lige pludselig ikke så slem mere.

Har du styr på helbredet

Det andet du skal huske er helbredet. Mange rejser stadig ud til Østen uden en rejseforsikring, hvilket er utrolig dumt. En rejseforsikring er lille pris at betale kontra det du ender med at betale på udenlandske hospitaler efter en vild nat. Hvis din destination er et sted i Europa er du som regel dækket af din standard rejseforsikring, men det er vigtigt at du får bestilt dit blå sygesikringskort af samme grund som før: så du ikke står med hovedet i postkassen efter at have modtaget en dyr hospitalsregning. Så få endelig tjekket dine forsikringer igennem så du er på den sikre side. Nu hvor du er i gang med at tjekke dine papirer igennem så find dit vaccinationskort frem og se efter om du skal have en ny vaccination, hvis du skal ud til Østen eller Afrika. Måske er du allerede vaccineret, måske skal du have en ny vaccination så du ikke får en masse sygdomme, mens du er ude og rejse.

Er hjemmefronten i orden

Det tredje du skal gøre er at sørge for at hjemmefronten er i orden. Har du nogle dyr som skal passes mens du er væk. Få en ven eller nabo til at tjekke din bolig mens du er væk, så du er sikker på alt er i orden. Det er kedeligt at komme hjem og finde ud af, der har været ubudne gæster.

 

Til sidst er der kun at sige god ferie – den bliver ekstra sprød, hvis du følger de her tre råd.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *