Uncategorized

3 ting man skal have med i rygsækken på enhver ferie

 Som backkaper kommer man til at bruge meget tid i enten busser, tog eller for den sags skyld fly og derfor er det alfa og omega at man har nogle muligheder for at slå tiden ihjel for selvom Spanien er et smukt land så er der en grænse for hvor lang tid man kan sidde og kigge ud ad vinduet – og sove for den sags skyld. Så derfor kommer der her, basseret på min egne oplevelser i Spanien tre ting man bør have med i tasken på enhver rejse.

1: En god bog – en murstensroman er sin vægt værd i guld

Det første er ret åbenlyst, men den fortjener at blive nævnt alligevel og det er en god bog. Det eneste negative der er ved bøger at at jo større de er jo mere fylder de. Men på trods af dette så vil jeg ikke anbefale e-bøger, da du ikke kan være sikker på at din Ipad eller iphone holder strøm – og strøm er i det hele taget noget man skal spare på hvis ikke man ved hvor lang tid der går før man rammer et hotel, hostel eller lignende. En god ferieforfatter en en der skriver tykke men spændende bøger og derfor vil jeg altid anbefale enten Ken Follet eller Stephen King. Det er nogle store mursten men så skal man også kun have én bog med.

2: Musik – en solid Ipod kommer man langt med

En anden ting der bliver uundværlig over længere tid er musik. Her kan en ipod altid anbefales da de holder strøm i lang tid og har en god kvalitet. Grunden til at du skal have en ipod er at du dermed sparer på strømmen i dine øvrige elektriske apparater såsom din smartphones eller din tablet hvis du har sådan en med. Musikken er god i de mange stunder hvor du er alene og hvis du også skal tilbagelægge en stor distance i løbet af en dag er musik en utrolig god motivations faktor. Alt efter hvilken musiksmag man har kan man også have noget meget afslappende musik som kan få en til at falde til ro.

 

3: Nål og tråd – god til lufthavne og huller i tøjet

En sidste – lidt ukonventionel ting at have med på ferie – er nål og tråd. Det er dog klogt for det fylder ikke ret meget og hvis man kan strikke eller hækle har man både mulighed for at reparere huller i sit tøj eller endda sy noget nyt. Når man rejser som backpacer er det ofte at man kommer til at slide sit tøj mere end man lige regner med og igen så er man ikke altid lige ved den nærmeste El Corte Ingles hvis man befinder sig et sted oppe i bjergene skulle jeg lige hilse at sige. Derfor vil jeg altid anbefale at man tager nål, tråd og en rulle garn med i tasken.

Det lyder underligt men man kan få meget tid til at gå med at strikke – navnlig i lufthavnen hvor der ofte er masser af tid. Så hvis man skal sidde og kede sig så kan man ligeså godt bruge tiden på noget fornuftigt.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *