Artikler

3 tips til at få flere penge til rejser

Det er fantastisk at rejse. Faktisk er der kun én ulempe ved at rejse, og det er, at det koster penge. Heldigvis er der mange steder, hvor du kan spare i hverdagen, hvis du gerne vil have flere penge til at rejse. Vi har samlet nogle af de bedste tips til at spare penge i hverdagen.

Lav indkøbslister

Du sparer rigtig mange penge, hvis du lavet indkøbslister, når du handler ind. Supermarkederne forstår at få os til at foretage impulskøb, og der ryger nemt rigtig mange småting i kurven, hvis man ikke har en plan hjemmefra. Med en indkøbsliste kan du finde tilbud og tilpasse dine indkøb efter, hvilke varer der er billige. Det sparer rigtig mange penge i længden, og du vil ikke mærke nogen forskel i hverdagen.

En anden fordel ved at lave indkøbslister er også, at du bedre kan planlægge din mad. Det betyder, at du ikke skal handle ind lige så ofte, hvilket yderligere begrænser antallet af impulskøb.

 

Drop unødvendige abonnementer

Mange af os har abonnementer, som vi ikke rigtigt bruger. Det kan både være streamingtjenester, som du ikke ser specielt meget eller et fitness abonnement, som du ikke har brugt i månedsvis.

Enkeltvis er dette måske minde beløb, men eftersom det er en månedlig udgift, løber det hurtigt op på årsbasis. Det kan derfor være en god idé at gå dine abonnementer efter i sømmene.

 

Find en billigere a-kasse

Det er en rigtig god idé at være medlem af en a-kasse, så det skal du bestemt ikke droppe. Der kan til gengæld være mange penge at spare ved at finde en billig a-kasse.

Du får den samme dagpengeydelse lige meget hvad du betaler for din a-kasse. Den eneste forskel er der er mellem a-kasser er de ekstra fordele, som a-kasserne tilbyder. Der kan derfor sagtens være en billigere a-kasse, som er mindst lige så fordelagtig for dig.

 

Lad bilen stå

Det er ofte fristende at tage bilen i hverdagen, når man opdager, at man har glemt en liter mælk. Der er imidlertid mange penge at spare, hvis du lader bilen stå i hverdagen og tager de små ture til fods eller på cyklen.

Små køreture i byen bruger forholdsvis meget benzin, da motoren er kold og man ikke holder en konstant hastighed. Derfor får du ikke meget valuta for pengene, når du kører ned til supermarkedet. Ligesom med de andre tips handler det ikke om at én tur gør en forskel, men til sammen vil det gøre en stor forskel på et helt år.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *