Uncategorized

5 grunde til, at du bør overveje Bali

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal tage til Bali. Det kan derfor være svært at udvælge bare fem. Vi har dog alligevel gjort forsøget og håber at inspirere dig til at tage af sted til en af de smukkeste øer i verden.

  1. Smukke Ubud

Ubud ligger i det centrale Bali inde i bjergene. Det er en by, der er kendt for sit fokus på helse og spiritualitet. Der er derfor gode muligheder for at dyrke yoga og meditation. I templerne er der ofte opvisninger med dans om aftenen.

  1. Eventyrlig dykning

Der er gode muligheder for at komme ud at dykke omkring Bali. Hvis du ikke har et dykkercertifikat, er det billigt at tage det her. Ellers er det muligt at arrangere forskellige ture, hvor du kan komme ud at dykke med en guide.

  1. Lækre strande

Bali har et stort udvalg af lækre sandstrande og strandbyer for enhver smag. Hvis du holder af at feste, skal du vælge strandbyen Seminyak, der er kendt for sit gode natteliv. Hvis du foretrækker noget mere stille og roligt, kan du for eksempel tage til byen Candi Dasa.

  1. Tanah Lot på klippespidsen

Tanah Lot er et smukt tempel, der ligger højt hævet over det brusende hav på en klippeside. Det er en god mulighed for at blive klogere på Balis religion og historie ved at besøge templet. Derudover har det bare en helt uovertruffen og speciel beliggenhed, der bestemt gør det værd at besøge.

  1. Besakih templet i bjergene

Besakih templet ligger inde i bjergene i det østlige Bali. Det er et smukt, gammelt tempel, der er helt anderledes end Tanah Lot, men mindst lige så bemærkelsesværdigt og en stor oplevelse.

Få hjælp til at planlægge din rejse

Hvis vores fem grunde til at tage til Bali har givet dig lyst til at tage af sted, kan du nemt finde en turarrangør, der kan hjælpe dig med at få det hele på plads. Det er for eksempel Yaneeda, der har base i Aarhus. De har mange års erfaring med at sende folk ud i verden. Blandt andet til Bali. De har derfor godt styr på, hvor det er bedst at bo og kan komme med mange forslag til, hvad det også er værd at se. De er derfor nogle rigtig gode rådgivere at have. Se hvor billigt du kan rejse til Bali her.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *