Tips

5 par sko alle kvinder bør eje

Kan en kvinde få for mange sko? Det ville deres mænd nok synes, men kvinder ved, at de aldrig kan have for mange sko! Alligevel er der en række sko, som alle kvinder bør eje, og dem skal vi se nærmere på her.

 

De perfekte stiletter

Vi lægger hårdt ud med et par virkelig brugbare og flotte par stiletter. Naturligvis kan man aldrig få nok høje sko, men det helt rigtige par sorte stiletter skal enhver kvinde have i sin samling. Dette par kan du bruge til rigtig mange forskellige ting lige fra fest til hverdag. Du kan sågar altid have dit bedste par stiletter med dig, så du kan pifte dit outfit op, hvis du pludselig lægger planer efter arbejde.

 

Behagelige sneakers

Sneakers er og bliver et af de mest behagelige par sko, du overhovedet kan eje. Og nu er det endda meget på mode at have sneakers på til hverdag. Det er et behageligt par sko, men samtidig er det så vigtigt at kunne være afslappet men smart i det helt rigtige par sneakers. Sneakers kan gå til alt fra kjole til joggingbukser.

 

Et par pæne ballerinaer

Et par ballerinasko er også helt klart nødvendigt at tilføje til din skosamling, hvis du ikke allerede har sådan et par. Det er det flotteste sæt flade sko, du kan eje, og det gør dem virkelig anvendelige, hvis du gerne vil se formel og feminin ud, men samtidig ikke har lyst til at få ømme fødder i et par høje sko. Find gerne nogle med en sød detalje på eller i en sart og feminin farve – de vil være helt perfekte til et almindeligt sort outfit.

 

De helt rette støvler

Støvler er særligt gode at have i de kolde måneder, og det er det bedste par sko til at holde varmen på fødderne, samtidig med at du kan se virkelig godt ud. Det helt rigtige par støvler vil redde dig så mange gange om morgenen henover vinteren. Et par flotte brune eller sorte støvler kan bruges til alle forskellige slags tøj, og så er det et af de slags sko, som mænd finder allermest sexet!

 

De fineste sandaler

Selvom det ikke altid er til at regne med den danske sommer, så er det stadig en klar nødvendighed at have et par fine sandaler i dit skoskab. Og hvis sommeren så ikke vælger at komme frem, så fylder de ikke meget i kufferten, når du rejser på ferie. Sandaler er uundværlige for enhver kvinde, og der findes ikke noget bedre end at lade fødderne få luft og lidt farve.

… Men som sagt i starten af artiklen her, så vil vi kvinder altid mene, at vi ikke kan få nok sko til samlingen, og det kan der jo være noget om. Der er et kæmpestort udvalg af alle slags sko hos FashionForest – og til rigtig gode priser! Se dem alle sammen her.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *