Uncategorized

Den transsibiriske jernbane

En af de mere utraditionelle rejsemål er Rusland, som ikke forbinder med en varm sommerferie destination, hvor det ofte er kulde og sne de fleste associerer Rusland med.  Det kan være svært, at komme udenom, at Rusland i vinterhalvåret er frygteligt koldt. Men i sommerhalvåret er der mange steder, hvor Rusland alene på temperaturen slår de fleste vesteuropæiske lande på varmegrader, hvor det kontinentale klima sagtens kan nå op over 35 grader. 

 

Hvis rejsen går til Rusland i sommerhalvåret og man har god tid, så vil den transsibiriske jernbane være en vidunderlig oplevelse, som man næsten ikke må glippe.  Jernbanen har sit startpunkt i Moskva, hvor den derefter tager en på en over 4000km lang rejse tværs gennem Rusland og Asien.   En tur med den transsibiriske jernbane vil ikke kun give en minder for livet, det vil også være et møde med forskellige kulturer og den barske russiske natur.  Det er ikke muligt at hoppe af og på toget efter behag, da det kræver nogle specielle billetter, at komme med toget.  De få steder toget stopper vil lokale fylde de forskellige perroner med alverdens hjemmelavede varer, som de gerne vil sælge til de rejsende.

Når man først er kommet på toget, så er det muligt at indlogere sig ved enten første eller anden klasse. Den primære forskel er, at på første klasse har man sit eget toilet og man deler ikke sin kupé med andre. Størrelsen på dem er mere eller mindre de samme.

Jernbanen går i flere forskellige retninger, hvor man kan vælge, at tage den turen udelukkende gennem Rusland og ende i den russiske havneby Vladivostok. Derudover er det muligt at tage en mere mangfoldig tur gennem Mongoliet og ind i Kina med Bejing som endestation.  Hvis turen er gennem Mongoliet og Kina, så vil togets restaurant tilpasse sit udvalg og mad efter de forskellige lande.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *