English site

NYHEDSBREV

Få nyheder fra en anden verden


Et udpluk af vores rejser

> Grønland - vandring fra Kangerlussuaq til Sisimiut (Arctic Circle Trail), kr. 19.850, 19 dage
> Norge - Vinterfjeld for begyndere, fra kr. 7.100, 8 dage
> Georgien - Trekking i Europa sidste ødemark. kr. 15.900, 12 dage
> Weekendtur i Mols Bjerge, 2 dage

Travelling Heels - Aktive rejser kun for kvinder

Travelling Heels tilbyder aktive rejser til kvinder. Vi udvikler og udvider løbende vores rejseprogram og tilbyder vandreferie på mange niveauer fra lette ture med fast overnatningssted til lange vandreferie med fuld oppakning. 


 

Jotunheimen fra vest mod øst med telt, 10 dage

Jotunheimen er Norges svar på alperne og her finder du Norges højeste fjeldtoppe, flotte gletschere, frodige dale og ikke mindst storslåede vidder. Jotunheimen er et af de områder, som alle vandrere bør have besøgt mindst een gang i løbet af deres "vandrekarriere".


Rold Skov i løb

Løbe weekend og luksus i Danmarks største skov. Her er løbeturen til dig, der drømmer om at kombinere glæden ved løb med et socialt fællesskab. Alene eller med en veninde i armen, giver denne løbeweekend muligheden for at opleve en skøn løbeweekend, god mad og hotelvelvære - uden planlægningsstress!
Hardangervidda - vandring fra syd til nord, nordeuropas største fjeldplateau, 8 dage

Denne tur er for dig, der kunne tænke dig at komme ud på en rigtig fjeldtur i et terræn, der ikke er overrendt. Det er et område og terræn, der er kuperet og varieret, men uden ekstreme stigninger. Vi tager til det flotte Hardangervidda fjeldplateau, pakker rygsækken med mad, telt og kogegrej og begiver os ud i fjeldet på en 7-dages telttur.


Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314