English site

Rejser til Norge

Grupperejser til det flotte land med de mange nationalparker.

> Yoga og stilhed ved fjordene i Norge, 5 dage
> Norge - Vinterfjeld for begyndere, fra kr. 7.100, 8 dage
> Skt. Olavsleden, 8 dage
> Rondane Nationalpark., 8 dage
> Norge - Lifjell i høstfarver, 5 dage
> Norge - Jotunheimen fra vest mod øst med telt, 10 dage
> Norge - Hardangervidda fra nord til syd. kr. 6.875,- , 10 dage
Hardangervidda - vandring fra syd til nord, nordeuropas største fjeldplateau, 8 dage

Denne tur er for dig, der kunne tænke dig at komme ud på en rigtig fjeldtur i et terræn, der ikke er overrendt. Det er et område og terræn, der er kuperet og varieret, men uden ekstreme stigninger. Vi tager til det flotte Hardangervidda fjeldplateau, pakker rygsækken med mad, telt og kogegrej og begiver os ud i fjeldet på en 7-dages telttur.


Jotunheimen fra vest mod øst med telt, 10 dage

Jotunheimen er Norges svar på alperne og her finder du Norges højeste fjeldtoppe, flotte gletschere, frodige dale og ikke mindst storslåede vidder. Jotunheimen er et af de områder, som alle vandrere bør have besøgt mindst een gang i løbet af deres "vandrekarriere".


Lifjell i høstfarver, vandring med telt, 5 dage.

Når fjeldets sommerdragt er ved at miste pusten, tager den smukkeste farvepragt over og giver os en sand fryd for øjet. Det skal vi opleve på nærmeste hold, når vi tager til Lifjell med teltet på ryggen på en kortere vandretur. Her kan de fleste være med.


Rondane nationalpark, hytte til hytte, 8 dage.

Er du til store naturoplevelser men gerne vil undgå den tunge rygsæk og sove bekvemt, så er turen her noget for dig. Turen vi skal gå er en klassisk rundtur til Rondanes højdepunkter. Der bliver både korte og lange vandredage, og undervejs får de friske mulighed for at bestige et par toppe, hvis der skulle være energi til overs.


Skt. Olavsleden - Pilgrimsvandring i Norge

Ikke mange kender den, men den er noget af det mest fantastiske - Skt. Olavsleden i Norge. Det er nu lykkedes os at få lavet denne pilgrimsvandring, der tager dig med gennem de fineste strækninger af netop Skt. Olavsleden i Norge. På denne tur vandrer vi den etape, der går gennem Gudbrandsdalen.


Vinterfjeld for begyndere i Rondane, 8 dage, fra kr. 7.100,-

Qompagniets vinterfjeldstur for begyndere vil tilgodese dig med drømme om vinterfjeldet - og med den manglende erfaring. Turen til Rondane er en begynder vinterfjeldstur, hvor du, som kun har lidt erfaring på ski, kan snuse til, hvordan det er at være på vinterfjeld. Hele ugen har vi fast base i en fjeldhytte, og en enkelt nat, i slutningen af ugen, bevæger vi os ud i fjeldet for at bygge en...


Yoga og stilhed ved fjordene i Norge

Denne tur vil kombinere det bedste fra yogaen, fysioterapien og naturen. Her vil vi sætte fokus på afstresning og stilhed - og fysisk udfoldelse. Vores base bliver Energihotellet, et enestående hotel, med direkte udsigt ud over en fjord.


Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314