English site

Energihotellet - Vores base på Yoga turen

Pris med fly (København): DKK 7.750,-
Pris " Kør selv": DKK 5.190,-
 

Husk derfor at benytte det rigtige link ved booking i vores rejsekalender!

Antal dage: 5 dage/4 nætter

Sværhedsgrad: 2, let til moderat
Du kan godt være nybegynder på denne tur, men ligesom på alle aktive ferier vil en nogenlunde god form være en fordel. Du skal være forberedt på at, at din krop kan finde det udfordrende med så mange dages yoga - det er derfor vigtigt, at du lytter til den og siger til overfor instruktøren, der så kan tage hensyn.

Yoga er en fantastisk fysisk aktivitet at kombinere med fx løb, crossfit og andre meget konditionsbaserede motionsformer. Yogaen strækker, giver balance og får en til at mærke efter i kroppen og tage hensyn til den.

På denne tur bliver der god til til også at vandre eller løbe - og netop mærke det fantastiske i at kunne kombinere flere motions- og aktivitetsformer.

Den berønte Predikestol ligger ikke langt fra hotellet
Energihotellet - Vores base på Yoga turen

Intro

Yoga? Ture til Norge er næsten altid noget med at vandre eller stå på ski. Og landet er da også som skabt til begge dele, med sine bløde fjelde, store vidder, dybe eventyrsblå fjorde, der er berømt og berygtet gennem mange generationer for sin skønhed såvel som for sin barskhed. Men landet kan noget helt særligt, der også kalder på det moderne menneske. Det kan stilhed og det kan ro! En stilhed og en ro, hvis lige ikke findes syd for Norge og Sverige. En stilhed, som kun disse dybe fjorde, store skove og den fabelagtige fauna kan byde på. 

Netop derfor har vi besluttet at gøre Norge til den nye destination for en aktiv yoga- og fordybelsesferie. Her er alt, hvad der kan ønskes i form af fredfyldte rammer til os travle mennesker, der ønsker at komme helt ned i kroppen, benene og mærke vinden hviske i vores hjerter om ro og dybde. Denne tur vil kombinere det bedste fra yogaen, fysioterapien og naturen. Her vil vi sætte fokus på afstresning og stilhed - og fysisk udfoldelse. 

Vores base bliver Energihotellet, et enestående hotel holdt i 60'er stil, med direkte udsigt ud over en fjord. Hotellet ligger i kommunen Suldal - i byen Nesflaten - og var oprindeligt en del af en kraftstation. Hotellet er desuden medlem af The Heritage Hotels - en sammenslutning af særlige hoteller. 

"Architecture, food, adventure, storytelling, and folk culture, are all parts of what we offer you. All in an authentic environment" - er hvad der kendetegner netop disse hoteller - og dermed også Energihotellet. 

Stedet er tæt ved Prekestolen, Trolltunga, Låtefoss og Folgefonna - nogle af Norges mest kendte naturattraktioner.

Program

Dag 1, Ankomst, fjordsejlads og indkvartering
Vi ankommer til Stavanger, tager bussen fra lufthavnen og ned til fjorden, hvor vi går om bord på færgen. Vi lærer hinanden at kende, mens vi nyder den spektakulære sejltur ad Ryfylkefjordene. Vi når frem til Jelsa, hvorfra vi tager en bus langs den sidste times tid frem mod Energihotellet, der er vores mål. Er der tid, laver vi en let omgang aftenyoga for at få gang i den måske rejsestive krop. 

Forplejning: - / - / A 
Overnatning: Energihotellet 

Dag 2, 3 og 4, yoga og fritid 
Det er en tur med fokus på ro, trivsel og det at have god tid, så vi begynder hver dag med en kop te og derefter yoga klokken 9 til 11. Derefter er der stor brunchbuffet, hvor energidepoterne kan tankes op. Derefter er der lagt op til, at hver enkelt deltager kan bruge tiden i de skønne naturomgivelser efter lyst og behov. Om du vil vandre, leje en bil og køre et sted hen eller slappe af på hotellet med en god bog - det er helt op til dig. Hotellet og yogainstruktøren er gerne behjælpelig med input. 

Om eftermiddagen vil der blive serveret te/kaffe/knækbrød med ost og lokalt tilbehør, så du kan holde energien frem til aftensmaden kl. 19.30. 

Mellem 17 og 19 dyrker vi igen yoga og finder frem til den kropslige styrke og bevidsthed, mange af os glemmer i hverdagens travlhed og dårlige arbejdsstillinger. Aftenen er til hygge, meditation eller hvad man har lyst til at bruge tiden på.

Forplejning: M/-/- 
Overnatning: Energihotellet 

Dag 5, yoga og afgang 
Vi står op til sædvanlig tid, sætter taskerne i receptionen og laver en omgang morgenyoga, inden vi spiser morgenmad. 

Derefter er det tid at tage af sted. Med bussen langs Haddangarviddar, færgen over de smukke fjorde og dernæst med et sent fly hjem til København og hverdagen. Forhåbentlig med masser af energi og redskaber til at lade roen vare ved inden i. 

Forplejning: M / - /

Galleri

  • Afslapning paa toppen
  • Afsted paa Lifjell
  • God udsigt paa Lifjell
  • Lifjell1
  • Smukke farver

Mere info

Minimum antal deltagere: 
Minimum 10 deltagere og maksimalt 18 deltagere. 

Sværhedsgrad: 
Turen er en sværhedsgrad 1-2, hvilket betyder at du også som begynder kan tage med på denne tur. Det er nemlig både muligt at tilpasse yogaen til dit niveau og at hoppe fra og tage en dag "fri", hvis man har lyst til at lave noget andet end yoga. Evt. sygdomme, svage led eller smerter skal dog oplyses til yogainstruktøren, der så kan tage hensyn dertil. 

Udstyr:
Der skal medbringes yogamåtte og et tæppe til at have over sig i undervisningen - til afslapningsdelen.

Rejsebetingelser:
Vi henviser til vores generelle rejsebetingelser, som vi anbefaler, at du sætter dig ind i. Du finder dem på vores hjemmeside under menuen "praktisk info".

Priser & booking

Guide: Hege Thorgersen

Prisen inkluderer: 

Fly tur/retur København-Stavanger
2 x færgebillet
4 x busbillet
4 x overnatninger på Energihotellet - Heritage Hotel i delt dobbeltværelse
4 x brunch
3 x eftermiddagsforfriskninger 4 x aftensmad
Dansk/norsk yogainstruktør/fysioterapeut
Yogaundervisning jf. program
Program og pakkeliste
Sikkerhed for Rejsegarantifonden 

Prisen inkluderer ikke: 

Personligt udstyr
Evt. afbestillingsforsikring og rejseforsikring
Snacks, ekstra mad og drikke
Ikke-programsatte aktiviteter

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314