Destinationer, Tips

Det skal du opleve på en rejse til Prag

Prag er en populær rejsedestination, der hvert år tiltrækker mange danske besøgende – og det er der flere gode grunde til. I Prag kan du finde mange forskellige oplevelser, som giver dig en perfekt rejse. I denne artikel kan du læse lidt om, hvad du blandt andet skal opleve på en rejse til Prag.

Historiske seværdigheder

I Prag finder du først og fremmest et fantastisk udvalg af historiske seværdigheder, som gør dit besøg til Prag mere spændende. Der findes mange historiske seværdigheder i Prag, som hvert år tiltrækker mange turister. Nedenfor har vi lavet en liste med de 3 mest populære historiske seværdigheder i Prag.

 

Karlsbroen

Den første seværdighed, som alle kender, er Karlsbroen, der ses som Prags vartegn. Karlsbroen er især kendt for de flotte gotiske tårne, samt statuerne på hver side af broen. I dag er broen det mest kendte turistmål i Prag. I dag er der på broen mange kunstnere, der sælger lidt af deres kunst til de forbipasserende.

 

Prags borg

Historisk seværdighed nummer to, som du bør besøge på din rejse til Prag, er Prags borg. Prags Borg er et fantastisk bygningsværk, der ligger placeret højt oppe og dermed kan ses mange steder fra i Prag.

Du kan gå fra pladsen i den gamle bydel til Prags borg og derigennem opleve en fantastisk del af Prags historie.

 

Rådhuset i Prag

For at fuldende listen med historiske seværdigheder har vi taget Prags gamle rådhus med på listen. Prags gamle rådhus er især kendt for det astronomiske ur, som hver dag tiltrækker mange besøgende, der gerne vil se det flotte dukkespil.

 

Gode restauranter med tjekkisk mad

Når du er ude at rejse, skal man selvfølgelig også opleve lidt af kulturen ved at tage på nogle af de spændende restauranter, som der ligger i det land, som du besøger. Og her er der gode muligheder i Prag. Du kan finde mange hyggelige restauranter, hvor du kan smage lækker mad fra det tjekkiske køkken.

 

Nattelivet i Prag

Der venter dog meget andet end historiske oplevelser med en rejse til Prag. Prag er også kendt for at have et fantastisk natteliv, hvor du kan tage ud og besøge en af de mange barer du finder rundt omkring i Prags bymidte.

Du kan med fordel starte en perfekt aften i Prag, ved at tage på en lækker restaurant og efterfølgende finde en hyggelig øl-bar, hvor du kan få en god aften i selskab med dem, som du er ude at rejse med.

 

Shopping i Prag

Det sidste, som du også skal opleve på din tur til Prag er nogle af de mange fantastiske butikker. Selvom shopping ikke er det første, som mange tænker på omkring Prag, er der mange gode muligheder for at få lidt nyt tøj eller andet spændende med hjem fra din rejse.

Når du skal på rejse til Prag gælder det om at finde flybilletter og hotel i god tid, og på den måde spare penge, så du har lidt ekstra penge at shoppe for. Du kan med fordel sammenligne forskellige hoteller i Prag ved fx at kigge på Momondo.dk, der hjælper dig rundt i junglen af forskellige hoteller.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *