Tips

Det skal du sørge for når du kommer hjem fra ferien

Mange danskere er i disse enten på vej på ferie eller er allerede taget afsted. Når du skal på ferie er der altid fokus på de ting, du skal huske at få gjort og planlagt inden du tager afsted.

Men tiden efter du kommer hjem fra er ligeså vigtig at fokusere på. Læs med og få inspiration til hvad du skal gøre, når du kommer hjem fra ferien.

Slap af

Det lyder måske lidt sært. At du skal slappe af efter du er kommet efter en ferie, hvor pointen var at du skulle slappe af. Men selvom du har nydt ferien enten i en storby eller nede på stranden, så har du brug for en dag eller to til at vænne dig til dine normale omgivelser igen. Derfor er det en god idé at få slappet ordentligt af derhjemme, inden hverdagens trivialiteter banker på døren. Det gør det også meget nemmere at sætte pris på den ferie du lige har været på. Hvis du med det samme starter i et højt gear glemmer du hurtigt hvor god ferien egentligt var. Og det er ærgerligt.

Fokus på din krop

En ferie er altid lig med lækre, fede måltider og dejlige, kølige drinks. Mange giver slip på sig selv når de ferie. Derfor er det en god idé at fokusere på kroppen, når du kommer hjem, så det ikke tager overhånd. Start stille og roligt op med motionen og få spist lidt flere grøntsager end hvad du gjorde på ferien.

Bliv klar til hverdagen

Det er uundgåeligt. Hverdagen kommer tilbage på et tidspunkt og kan ende med at ramme dig med en lige højre, når du starter på arbejde igen efter ferien. Men du kan sagtens undgå at ryge i fælden efter du er kommet hjem og blive klar til hverdagen, så det hele ikke ender i en stor katastrofe. Det er en god ide at starte med små skridt og tage et par gerninger derhjemme ad gangen. Du kan for eksempel starte med at vaske det tøj du havde med på ferien, så din garderobe er parat til livet efter ferien. Mens du har været væk har du med garanti fået masser af private beskeder og mails, som er nødvendige at tage sig af. Og før ferien har du måske udskudt nogle projekter i hjemmet eller med dig selv. Måske havde du en plan om at indrette dig anderledes eller få den tandlægetid, som du har udskudt masser af gange. Det nytter ikke at udskyde din tandlæge i København hele tiden. Hvis du gerne vil finde en tandlæge og få ordnet tænderne kan du klikke her.

 

Hvis du gør de her ting når du kommer hjem fra ferien har du en stor chance for at nyde hverdagen mere og se tilbage på din ferie med glæde.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *