Artikler

Din ultimative rejseguide til London

Søger du en rejsedestination der fører dig til en storby med mange spændende seværdigheder? Så er London et godt bud. London er hovedstaden i England med hele 7.560.000 indbyggere. Londons historie er interessant og gør helt klart byen et besøg værd.

London byder på mange spændende attraktioner

London byder på mange smukke og unikke turistattraktioner. Du kan blandt andet besøge den berømte Tower Bridge som er en af verdens mest karakteristiske broer. Du kan også besøge Palace of Westminster hvor du også kan se det populære klokketårn Big Ben. Søger du en historisk og kulturel oplevelse er Saint Paul’s Cathedral et godt bud, det er nemlig Londons domkirke som blev fuldført tilbage i 1708.

Er du royal og ønsker du at opleve London fra sin kongelige side, er det værd at besøge Buckingham Palace som er residens for det britiske kongehus. London er også kendt for det meget omtalte og besøgte Madame Tussaud’s. Her kan du se voksfigurer der efterligner en række berømtheder på bedste vis. London er også særlig kendt for det store pariserhjul, London Eye som giver en fantastisk udsigt over byen.

Herudover er der også rige muligheder for at besøge et museum, såsom Natural History Museum eller British Museum. Er du mere til shopping er Oxford Street et rigtig godt sted at bruge nogle penge og få nye ting og souvenirs med hjem.

Hyggelige spisesteder og traditionel engelsk mad
London byder også på mange hyggelige spisesteder. Søger du et engelsk måltid eller måske english breakfast er det Richoux du skal besøge. Her er der en hyggelig stemning og endda tea rooms hvor der serveres traditionel engelsk mad. London byder på mange spændende seværdigheder og gøremål. Hvad enten du ønsker en kulturel oplevelse, historisk indsigt, talrige shoppingmuligheder eller traditionel engelsk mad så er London den perfekte rejsedestination.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *