Tips

Disse to tips sikrer dig den perfekte cykelferie

Hvis du går og drømmer om den perfekte cykelferie, så læs med her! Der er nogle helt simple tips, som kan give dig en fantastisk cykelferie. Naturligvis er det vigtigt, at man hygger sig med familien og får tilbragt tid sammen, men der er flere ting, som kan gøre ferien uforglemmelig. En del af forberedelsen er at finde ud af, hvor cykelturen går hen. Derved er det en god ide, at have planlagt en rute således, at ferien er planlagt. Hvis du er i tvivl om noget til cykelturen, så tag et kig forbi denne formidable hjemmeside. Nedenfor kan du læse de to vigtige tips, som giver dig en god ferie.

Tips 1: Den nødvendige bagage:  

Det gælder om at være konsekvent når man pakker til cykelferien, da man selv skal fragte det hele frem og tilbage. Det er en god ide, at lave en prøvepakning, så man kan se, hvor meget det kommer til at fylde. Hvis der er for meget bagage, må man være endnu mere konsekvens og fjerne det mest undværlige. Sørg for, at få pakket bagagen i vandtætte tasker, som kan kobles til cyklen. Man skal tage forbehold for vejret og dermed være på den sikre side. Det er en god ide, at pakke bagagen i små pakker, da det er nemmere at finde tingene på den måde. Pakningen skal være organiseret, så det tunge bagage ligger nederst i tasken. Samtidig skal man huske på, hvor meget man putter i taskerne. Hvis man skal have en taske på begge sider af cyklen, så skal der være ligevægt i taskerne. Husk og pak åndbart regntøj, da det er mest behageligt at have på, når man skal bevæge sig. Når taskerne er pakket, så kan ferien begynde.

 

Tips 2: Sørg for at tjekke op på cyklens stand:

En cykelferie går ud på, at cykle rundt og nyde stedets flotte natur sammen med folk man holder af. Derfor er det utrolig vigtigt, at cyklen fungerer som den skal. Dæk, kæde, højden på sadel og styr skal tjekkes inden man tager på ferie således, at man er sikker på, at cyklen passer til cyklisten. Samtidig skal man huske, at pakke det vigtige udstyr til cyklerne, nemlig lappegrej og cykelpumpe hvis der skulle ske noget på turen. Det gælder om, at tage hensyn til forbeholdene og være forberedte på, at punktering og flade dæk kan forekomme på ferien.

 

Når både tips 1 og 2 er på plads, så kan familien fokusere på at nyde hinanden på cykelferien.

 

Læs mere om hvordan din cykelferie bliver en succes.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *