Artikler

Få masser af lys og luft på en aktivitets-fyldt ferie til Frankrig

En aktiv ferie er en rigtig dejlig måde at holde ferie på, og Frankrig er et fantastisk land at holde en aktiv ferie i.

Aktive ferier kan være på mange forskellige måder og i mange forskellige grader. Det kan være rent aktiv ferie, hvor man er aktiv hver dag og for dyrket en masse forskellig motion.

Det kan også sagtens være man tager til et sted, hvor det er muligt at dyrke motion og vil gøre det et par dage ud af ens ferie på en uge.

Frankrig er et rigtig godt sted at tage til, hvis man vil ud at rejse men samtidig have muligheden for at få en aktiv ferie.

Cykelferie i perfekte omgivelser

Først og fremmest er Frankrig især kendt for at være rigtig gode på cykelferier. Det er især grundet den store popularitet som verdens største cykelløb Tour de France har, og derfor er der mange der hvert år valfarter til de franske bjerge, både i Pyrenæerne og Alperne hvor de vil prøve kræfter med de hårde stigninger på en racercykel. Dette er en aktiv ferie, der bliver meget hård da det kræver en rigtig god kondition og vilje at cykle op at disse høje bjergpas.

Tag en tur til kysten

Der er også andre måder at holde aktiv ferie i Frankrig på. Man kan tage på ferie nær kysten og bruge det dejlige vand til at have en aktiv ferie i form af svømning. Hvis man sætter sig selv for at tage en længere svømmetur ved stranden.

Løb i den franske natur

Løbeture i det franske kan være en varm fornøjelse, men samtidig en meget smuk tur. Der er rigtig meget flot natur i Frankrig, og kan man holde varmen ud eller planlægger sine løbeture tidlig morgen eller sen aften, kan man få løbeture i meget flot natur.

Vandreture i smukke omgivelser

Vandreture er at anbefale hvis man tager en tur til Frankrig. Der er rigtig mange smukke dale og skove, hvor man kan få en udfordrende og smuk vandretur. Eksempelvis er skoven la Foret de Bercé et meget besøgt udflugtsmål med mange ruter. Her kan du bruge mange timer på flotte vandreture. Til turen anbefaler vi at du har et par sandaler, eksempelvis Teva sandaler til hvis det er varmt og er vejret køligere kan du bruge et par gode Ecco sko til at vandre i.

De franske alper er paradis for skiere og snowboardere

Er man til sne, frostgrader, ski og snowboard, så er de franske alper helt klart et besøg værd. Lidt mindre udbredt end de østrigske, blandt os danskere, men sådan burde det ikke være. Der findes over 20 forskellige franske destinationer i alperne og prislejet på liftkortet og lejlighed ligger generelt lidt under det østrigske – man får en del mere for pengene. Dog er priserne i supermarkedet lidt højere end i Østrig, så en god idé er at tage lidt mad med selv, hvis man vil på en budget-skiferie.

Af destinationer der kan anbefales i, som er til at betale, lige gyldigt om man er til ski eller snowboard skal nævnes: Alpe d’Huez, Flaine, Val Thorens og Val d’lsere. Læs meget mere om destinationerne, primært med en snowboard-vinkel på snowboard-mag.dk her.

 

 

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *