Tips

Få solgt din bolig inden du rejser

At flytte fra sin gamle bolig til en ny er som regel nemmere sagt end gjort. Først og fremmest kan det være en omstændig proces at sælge boligen, men det handler også om at time det nogenlunde, så der ikke går for længe, før man flytter over i sin nye bolig. Samtidig gider man heller ikke at stå med to boliger på hånden, så man skal betale dobbelt leje eller afbetaling af lån begge steder på samme tid. Mange lejer et sommerhus eller en campingvogn i perioden inden overtagelsen af den nye bolig, men her er et bedre forslag: Tag ud at rejse. Hvorfor ikke bruge ventetiden på det, du aller bedst kan lide og nyde den lange rejse til Asien, Amerika eller lignende, som du har gået og drømt om længe. Det er det oplagte tidspunkt at gøre det på, eftersom alternativet er, at du skal bruge penge på lege af sommerhus, betale dobbelt husleje eller lignende.

Boligadvokat

Til at varetage salget af din bolig, er det oplagt at kontakte en boligadvokat. En boligadvokat kan hyres til at varetage salget for dig, mens du er væk, og han er din forsikring for, at salget kommet til at foregå ordentlig. Ejendomsmæglere har samme funktion, tænker du måske, men de er som regel mest interesserede i at få huset solgt, uanset prisen, så de kan få deres kommission. Sådan forholder det sig ikke med en boligadvokat, der først og fremmest er interesseret i, at salget af huset foregår efter bogen, så du får en god aftale. Han holder styr på alt det formelle og omstændige arbejde og er derfor et must, når man skal sælge sin bolig.

 

Trygt og sikkert

Med en boligadvokat kan du trygt rejse væk, mens alt det trælse arbejde derhjemme bliver gjort for dig. Du kan passende time det, så du kommer hjem i tide til at flytte ind i det nye hus. Dermed har du fornyet energi til at flytte, og du har måske mere mod på at indrette dit nyt liv i en ny bolig.

Advokater har det med at være dyre, men med boligadvokaten er det ikke tilfældet, og det kan ses som en form for forsikring. Hushandel indbefatter store beløb, og der skal ikke meget til, før man må ofre en masse penge. En boligadvokat er din garanti for, at det ikke bliver tilfældet, og hans hyre er ingenting i forhold til dette. For mere info om muligheden for at hyre en boligadvokat, klik her.

 

Undgå besværet

Med en god rejse, mens din bolig bliver solgt og et samarbejde med en boligadvokat, kan du lægge stress og jag bag dig og blot nyde din ferie. Det er win win.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *