Tips

Hold dig i form, mens du rejser

Vi kender det nok alle. Når vi tager en uge ud af vores kalender og rejser sydpå, så betyder det for mange af os, at vi blandt andet lægger den sunde livsstil på hylden et øjeblik. Oftest fordi sund mad og træning kan virke vanskeligt og tidskrævende – men det er nødvendigvis ikke realiteten. Her får du tre råd til at kombinere sydens sol med en høj puls.

Løb en tur langs stranden

Måske har du altid drømt om at slippe din indre Baywatch-livredder løs – så udnyt de fyldte strande, og vis dig fra din bedste side. Hvis det ikke er dig, så vent med at løbe, indtil de fleste mennesker er gået. Når du løber på stranden, kan du sagtens løbe barfodet. Det bløde underlag giver efter for din kropsvægt, og du vil derfor opleve, at det virker hårdere end normalt – men så er udbyttet til gengæld også større. Husk generelt på ikke at løbe, når solen står på sit højeste og husk at drikke rigeligt med vand både før og inden, men også gerne under.

 

Hold igen ved buffeten

Buffeten er en af de store syndere, når vi rejser sydpå og bor på hotel. Mange turister spiser sig hver aften til en slem mavepine, når de rejser med all-inclusive. Det bliver til to, tre eller fire besøg i buffeten – på en aften! Vær opmærksom på ikke at spise mere, end du har brug for ved at spise langsommere, så mæthedsfornemmelsen når at komme, inden du er i gang med næste portion. Derudover skal du også fokusere på at fylde din tallerken med grøntsager – og meget gerne halvdelen af den.

 

Udnyt poolen

Svøm, svøm, svøm! Det er ikke tit, at man har en pool til rådighed, så hvorfor ikke udnytte det? Svøm baner hver dag, flere gange om dagen. Du kan sagtens nøjes med 20 baner, hvis du hopper i poolen og gør det morgen, formiddag og eftermiddag.

 

Har hotellet et fitnesslokale?

De fleste hoteller har efterhånden sit eget fitness, og det er endnu en grund til også at være sund på ferien. Undersøg om netop det hotel, du bor på, giver mulighed for at dyrke fitness – og giv den så alt, du har! Mens du giver den hele armen, så husk på de kolde drinks og aftenbuffeten, som du uden skam har spist godt af. Sved det hele ud, så du med god samvittighed kan lægge dig i solsengen igen i morgen.

 

Inden du rejser, så sørg for at have netop det udstyr, du lige står og mangler til fitness. Alt du har brug for, kan du finde ved at klikke her. Siden har det hele, og der skal nok være noget, som kan bruges på din ferie.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *