Artikler, Tips

Klar, parat, ferie!

Vi er næsten klar til at slappe af! Vi skal bare lige have købt nyt badetøj, have fundet en der kan passe hunden og booke transport fra lufthavnen til hotellet. Der er så mange ting der skal gå op, før vi skal på ferie og slappe af. Men når man da virkelig at falde ned og få ordentligt slappet af? Vi giver dig tre råd til, hvad du kan gøre for at få slappet helt af på din ferie.

 

Bliv bikiniklar

Bare rolig, vi vil ikke sende dig på den ultimative sulte- og juicekur ugen inden afrejse. Kropsbevidstheden fylder mere end nogensinde i vores samfund. Vi mener, at det favoriserede kropsbillede er næsten menneskeligt uopnåeligt og direkte usundt. Derfor vil vi gerne give dig et lille fif til, hvordan man hurtigt bliver bikiniklar – det er så utrolig let. Det du gør er, at tage dit normale tøj af og tage din bikini på, når du er klar. Vupti, så er du bikiniklar!

Ferie betyder at man skal slappe af, nyde og have det godt med dem man gerne vil være sammen med. Derfor opfordrer vi på det kraftigste til, at lade de negative tanker om topmave, dansehåndtag og appelsinhud blive derhjemme. Hvis du alligevel gerne vil gøre lidt for at blive ekstra klar til bikinien, anbefaler vi at få fjernet hår i bikinilinjen, så du ikke skal bekymre dig om hverken vildfarne hår eller røde knopper fra skraberen. Se mere her.

 

Drop dokumentationen!

Der er dog visse typer for dokumentation der skal være helt på plads, som fx pas, visa og bookingdokumenter. Når vi siger du skal droppe dokumentationen handler det om, ikke at spilde unødvendig tid på at tage og uploade billeder på diverse sociale medier.

Det ser så flot ud med et billede, taget i den helt rigtige vinkel, af dig i din nye bikini poserende ved poolen, i det helt rigtige lys. Typisk skal der et par skud eller ti til, før sådan et billede sidder lige i skabet. Tænk over i denne sammenhæng over, om du ikke hellere vil bruge tiden på at se og opleve din kæreste pjaske rundt i vandet eller dine børn hygge sig med at bygge et sandslot, fremfor konstant at forsøge at dokumentere det hele. Selvfølgelig er det rart med et billede fra ferien – men prøv i stedet at være med på billedet, i stedet for bag kameraet. Det er værd at se dejlige ske ting gennem linsen i øjet, fremfor linsen i kameraet.

 

Masser af massage

Mange mennesker tager på ferie for at få fred fra stress og jag på arbejdet. Når hovedet har været brugt og på hele dagen, hver dag i mange måneder, har dette brug for ro og hvile. Det mange glemmer er, at spændinger i kroppen har direkte indflydelse på dit hoved og omvendt. Derfor er det en investering i dig selv og din krop at booke tid til massage på ferien.

 

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *