Tips

Kom hurtigt igennem sikkerhedskontrollen

Sikkerhedskontrol er blevet en almindelige del af det at rejse med fly. Desværre kan det ofte være tidskrævende – især når folk ikke er ordentligt forberedte. Disse to råd kan gøre sikkerhedskontrollen til en langt hurtigere og gnidningsfri proces, hvis flere fulgte dem.

Tag bælte og andet metal af før sikkerhedskontrollen

Alle ved efterhånden, at man skal have bælte, smykker og ure af, før man kan gå igennem kontrollen. Alligevel er der mange rejsende, som først begynder at fjerne disse ting, når det er deres tur til at gå igennem kontrollen.

Hvis du vil hjælpe til at gøre sikkerhedskontrollen hurtigere, så fjern disse ting, før du stiller dig i kø. Et vil gøre processen langt nemmere.

Hav elektronik og toiletgrej øverst i håndbagagen

Sikkerhedskontrollen vil ofte gerne kigge nærmere på elektronik og toiletgrej, hvor der er små beholdere med væske. Det kan derfor være en rigtig god idé at placere disse øverst i din håndbagage, så du nemt kan finde dem frem i kontrollen.

Mange oplever, at de skal stå og grave i deres taske for at finde dem frem, og det betyder også yderligere ventetid, når tasken skal pakkes sammen igen.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *