Artikler, Destinationer, Tips

Nyd sol og høje temperaturer i Danmark i år…

DMI varsler netop med en prognose over sommervejret i Juli måned, og her er der lovende udsigter forude. Normalt forløber sæsonen således, at vi får en masse godt vejr i Maj/Juni, hvorefter vi må kigge langt efter sommervejret i Juli måned, hvor de fleste planlægger ferie med familien. Er vi heldige, kan vi få nogle gode uger igen i August og September, men da vi for længst er tilbage på arbejdet, er det et fedt. Af sammen årsag er man ofte påpasselig med at bestille sommerferie i Danmark, fordi man er i risiko for en sommerferie bestående af regn, blæst og lave temperaturer. I år har vi allerede haft en del sommerlige uger, med høje temperaturer og sol, men nu varsler DMI altså med en endnu højere gennemsnitstemperatur end de forgangne år OG end der har været i Maj og Juni. For mens den gennemsnitlige dagstemperatur i Maj lå på 16,5 grader, så bevægede den sig op på 19,5 grader i Juni. I Juli måned vil den stige helt op til 22,6 grader!

Overvej at holde ferie i Danmark

Overvejer du stadigvæk frem og tilbage, om du skal tilbringe sommerferien sydpå, eller om du hellere skal finde et sommerhus i Danmark, så er det måske i år, at Danmark skal vinde sejren. Og du skal til at have fart på, for der er rift om de gode sommerhuse langs de danske  kystbyer. Hvis du er i tvivl om, hvilke område, du skal vælge, så har Cofman.com lavet en top-10 liste over de mest populære steder i 2016. Her kan du lade dig inspirere til din sommerferiedestination:

  1. Løkken – oprindeligt et gammelt fiskerleje ved Jammerbugten i Skagerrak, som nu er vokset sig til danskernes foretrukne ferie- og turistby.
  2. Blåvand – en perle på den jyske vestkyst, der ligger nordvest for Esbjerg i Varde kommune.
  3. Rømø – den lille solrige vadehavs-ø, der ligger i Nordsøen og er en del af Tønder Kommune.
  4. Ringkøbing – byen tiltrækker turister fra nær og fjern på grund af dens ideelle placering ved Ringkøbing Fjord og en kort køretur fra vestkysten.
  5. Hjørring – Hjørring by er den største by i Vendsyssel og ligger under en times kørsel til alle de populære nordjyske feriesteder. Rundt i området ligger sommerhusene rigt placeret i overskuelig nærhed af kysterne.
  6. Hvide Sande – en fiskerby midt på Holmsland Klit smukt placeret mellem Nordsøen og Ringkøbing Fjord.
  7. Ebeltoft – på vestsiden af halvøen Hasnæs på Djursland, finder du Ebeltoft, der ligger strategisk placeret i forhold til færgetrafik til Sjællands Odde.
  8. Harboøre – Harboøre ligger på grænsen mellem det flade Harboøre Tange og Lemvig’s bakkede terræn i det nordlige vestjylland.
  9. Vejers Strand – et feriested i sydvestjylland direkte ud til vestkysten mellem Henne Strand og Blåvands Huk.
  10. Henne – Bade- og turistby ved vestkysten beliggende i Varde Kommune.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *