Uncategorized

Oplev Frankrig på cykel

Om end du er konkurrence rytter, fritidsrytter eller bare vil ud på en cykelferie med familien, er Frankrig det helt perfekte sted at tage hen. Frankrig har et væld af smukke ruter, hvor du kan opleve fantastiske slotte, natur og mad på din tur gennem det franske. Vi har nedenfor 3 bud på hvor du bør tage hen for at få den bedste oplevelse på cyklen.

Loire à Velo – Loire på Cykel

En af de mest enestående ture gennem Frankrig er Loire à Velo. Loire à Velo er en rute, der er perfekt uanset om du er konkurrencecyklist eller bare er ude på familietur. Rutens 800 km lange strækning strækker sig fra Nevers til St. Brévin-les-Pins. Det er desuden en afmærket og sikker rute, hvor der er mulighed for både overnatning og cykelleje. Det er en af de smukkeste ruter i Frankrig, som både byder på nature og kultur. På ruten vil du komme forbi Chaumont-sur-Loire, som er lokation for de internationale havekonkurrencer hvert år, og det er derfor en af de flotteste haver i verden. Ruten vil derudover tage dig forbi flotte Loire-slotte, smukke byer med rødder helt ned i historien og selvfølgelig kan du også opleve det fantastiske franske køkken på vejen.

Véloscénie – Kombiner kultur og cykling

Denne rute er den sidste nye franske rute, og den strækker sig over 450 km. Selve ruten går fra Paris til Mont Saint Michel og byder på et væld af kultur på ruten, så det ikke kun behøver at gå op i cykling på hele turen. Ruten tager dig forbi Notre dame, Eiffel tårnet, Chartres katedralen og tilmed også Château de Versailles men der vil også være naturparker i Perche og Normandie-maine som du heller ikke må gå glip af. Rutens 450 km fordeler sig mellem 130 kilometer grønne ruter og 200 km landevejscykling som ender i Mont Saint Michel som er på UNESCOs verdensarvsliste, som betyder at det simpelthen er et must-see.

Hav styr på udstyret

Det er selvfølgelig vigtigt at ruten er på plads, men det skal udstyret også. På langt de fleste ruter kan du leje cykler i perfekt stand, så du ikke skal skænke dette en tanke. Herhjemme er det langt fra de fleste der cykler med cykelhjelm når de bevæger sig ud på cyklen, men det vil simpelthen være en nødvendighed hvis hele familien skal ud på den store cykelferie. Børn har altid været svære til at overtale til at benytte cykelhjelmen, men det kan måske ændre sig med en Nutcase cykelhjelm. En Nutcase cykelhjelm er en cykelhjelm med en perfekt pasform til langt de fleste, og med et design der gør dem langt federe end den traditionelle cykelhjelm.

Du kan læse meget mere om Nutcase hjelme ved at klikke her.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *