Artikler

Rejs med kæresten – Sådan planlægger du en romantisk rejse

Vil du gerne gøre noget godt for din partner, så er der intet som en rejse eller et ophold, hvor i sammen kan opleve, lære nyt og nyde hinanden.

Men hvad skal man vælge, hvor skal man tage hen, hvad koster det? Alle de spørgsmål har du sikkert tænkt over, så derfor vil vi i denne artikel gøre det ekstra nemt for dig ved at liste de forskellige muligheder.

Storbyferie – Hvis i begge har en masse arbejde i hverdagene og dermed ikke tiden til at tage hverken en eller to uger fri, så kan du planlægge en weekendtur til en af europas store byer. Hvis du er fleksibel og ikke rejser i højsæsonen, så kan det gøres rigtig billigt, så hold øje med priserne og brug eventuelt nogle af de mange rejse søgemaskiner.

Tur i vildmarken – Hvis du ikke har den store økonomi og samtidig ønsker nogle gode naturoplevelser, så kan du rundt om i danmark overnatte på naturstyrelsen områder. Se mere her.

Krydstogt – Et krydstogt er ikke helt billigt, men tilgengæld får du en oplevelse for livet. Stemning ombord på et stort krydstogtskib er intet mindre end fantastisk, undervejs vil der blive lagt til kaj i flere forskellige byer, hvor du kan komme ud og opleve kulturen med mere.

Ophold i Danmark – Alene i Danmark er der et væld af ophold på alt fra slotte, til kroer, til små steder med bed and breakfast. Hvis du vil have flere ideer til gode ophold og oplevelser i danmark, så tjek gavespot.dk.

Charterrejse – Charterrejsen er nok den mest populære af dem alle, vi elsker ganske enkelt at komme sydpå og slappe af med en kold drink men solen bager igennem. De mest populære destinationer er sydspanien, sydfrankrig, Italien, Tyrkiet, Grækenland og Egypten. Charterrejser er oplagt både til børnefamilier og ældre og der vil altid være en masse aktiviteter på de enkelte hoteller.

Hvad skal man så vælge?

Først og fremmest skal du finde ud af hvad du egentlig har økonomien til, hvis det er meget begrænset, så lad være med at sætte næsen op efter et krydstogt til caribien, vær realistisk.

Dernæst skal du finde frem til hvornår på året du egentlig kan rejse, hvis du har mulighed for at rejse uden for sæson, så kan du spare rigtig mange penge. Hvis du har mulighed for at rejse i forår, efterår og vinter, så kan du få op til flere storbyferier rundt om i Europa for samme pris som en enkelt charterrejse vil koste i højsæsonen.

Så hvis du har mulighed for det, så prøv at planlæg dit arbejde således at du kan tage fri når det er billigst at rejse, på den måde kan du få flere rejse om året og dermed kan du dele endnu flere oplevelser med kæresten.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *