Destinationer

Rejs til det smukke Østrig

Vinteren er over os, og sneen er endelig begyndt at falde, og hvis der er noget man får lyst til, når det sner, så er det at stå på ski. Men der bare ikke så forfærdeligt mange muligheder for at så stillet sin skilyst i Danmark. Der er en iøjnefaldende mangel på skiløjper og dets lige.

Hvad skal man stå stille op? Jo, man skal da tage til et af de ultimative skiparadis, der findes lige midt i Europa, nemlig Østrig.

 

Ski for alle pengene

Hvad enten det er i Kitzbühl, Hohentauern eller Lofer, så er Østrig stedet, hvor man kan få stillet alle sine lyster, når det kommer til at udfordre sig selv på ski eller snowboard. Der er skisportssteder over det hele i Østrig, og de fleste steder har noget for alle aldre og færdighedsniveauer.

Så er du til langrend, slalom eller bare ganske almindelig hygge på ski, så er der noget for dig. Derudover er der en kultur omkring skisport, som man ikke rigtigt finder andre steder. Det kommer sig måske af, at de har så mange års erfaring med den slags i Østrig. Det er simpelthen i deres blod.

 

Ikke kun ski

Der er dog meget mere at se i Østrig, hvis man skulle være en af dem, der ikke bryder sig om at stå på ski. Det er et gammelt land, med en rig historie og en fantastisk kultur. Især i det centrale Østrig omkring Salzburg, er der utroligt mange ting at se. Nyd et af Europas højeste bjerge Gross Glockner og Hochalpestrasse eller tag en tur forbi Salzburg og gå i fodsporene på Von Trapp familien med en Sound of Music tur.

Uanset hvad du vælger at lave, er Østrig et land, der bare venter på dig med en vidunderlig kultur og de smukkeste skisportssteder.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *