English site

Foto: Mallorca 2012


Foto: Mallorca 2013


Rejseberetninger

Vi vil meget gerne have dagbogsindlæg, foto, video-klip og beretninger fra dig, hvis du har været på tur med Travellings Heels. 
Herunder kan du læse om nogle af de oplevelser, som andre rejsende har haft på rejse med Travelling Heels.

Eksotiske Marrakech og Atlas-bjergene med berber-landsbyer.
Det var for mig en rigtig, rigtig fantastisk tur - både naturmæssigt og menneskeligt. Denne måde at rejse på - helt tæt på andre døgnet rundt - var en tæt og stærk oplevelse. At vi ikke var i bad i 3 dage betød ikke noget - alle var ligeglade, det var det menneskelige, der betød noget. Det var en rigtig god gruppe - alle fungerede godt sammen. Ingen beklagede sig over de primitive forhold undervejs. Efter kort tid vidste vi alle, hvad det betød, når der ved toiletbesøg blev spurgt: "Skal man have noget med?" Hvis ja, så var toilettet et hul i jorden og toiletpapir og desinfektion skulle medbringes - hvis nej, så var der både toiletpapir og håndvask!
Naturen var storslået - farver og former ændrede sig fra dag til dag. Abdul og hans driver-hold forkælede os i 4 dage. Æggekage og pandekager til morgenmad. Pandekager og myntete, når dagens vandring var ovre. Lækre frokoster og aftensmåltider - utroligt hvad de kunne trylle frem. Suveræn god forplejning! Da vi kom tilbage til hotellet den sidste dag, sad vi bare og hang over aftensmaden - det stod slet ikke mål med det, vi var (blevet) vant til!

Jeg er helt klar til en ny tur! Har meldt mig til jeres Grønlands-tur sidst i august 2013, og har svært ved at vente!

D.Lundsgaard ( Marokko 2012)

 


 

Konkurrence

Skriv og del dine rejseoplevelser med Travelling Heels og vind præmier til endnu flere oplevelser.

I år går vi på jagt efter de bedste/sjoveste/indtryksfulde rejseberetninger fra vores rejsende. Vinderne kåres af Travelling Heels guider sidst i januar måned.

Så hvadenten du fører rejsedagbog, skriver digte, tager flotte fotos, interviewer dine rejsekammerater eller bare har lyst til at fortælle om dine rejseoplevelser, så kan du deltage. Rammerne for bidragene er vide. Dog skal de kunne offentliggøres på denne hjemmeside og du skal have rettighederne til tekst og fotos.

Sådan deltager du

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314