Artikler

Rejser til Island – en autentisk nordlig perle

Rejser til Island er rejser for sjælen. Island har det hele. Uanset som du trænger til storslående naturoplevelser, welness i de varme kilder, autentiske madoplevelser eller gallerishopping i verdensklasse, så er Islandsrejser et must. Når jeg skriver Island rejser i flertal, så er det fordi at jeg ved at du kommer igen. Selvom Island er et lille land, så er det rigt på oplevelser, du ikke kan leve uden.

Man kan ikke rejse til Island uden, at se bare en lille del af den smukke, storslående natur. Uanset om du vil bestige imponerede vulkaner, opleve det smukke nordlys, mærke suset fra de sprudlende gejsere eller slappe af i de varme kilder, så har Island det du leder efter. Rejser til Island kan opleves på mange måder. Du kan vælge selv, at køre rundt i bil, tage bussen eller du kan sågar opleve Island fra hesteryg. Vil du gerne rejse dertil, kan du se meget mere på denne side www.travelnord.dk

Islandsrejser byder på vikinger, sagaer og kultur

by i Island

Island er kendt verden over for sin berygtede historie, der datere helt tilbage fra da vikingerne indtog ørene. I dag er det stadig muligt, at følge i de berømte forfædres fodspor, hvor du kan opleve Thingvellir, stedet hvor Altinget blev grundlagt i år 930. Island er ligeledes et meget litterært land, hvor bedst kendt er de gamle islandske sagaer, der omhandler Islands bosættelse. Reykjavik er udpeget som UNESCO by inden for litteratur. Når du rejser til Island, vil du finde at det er et land rigt på kultur, hvor du kan opleve smuk kunst på en af de mange gallerier eller Islandsk musik på en af de mange events, du finder i Raykjavik.

Det Islandske bord er en rejse til Island værd

Nå du besøger Island vil du blive mødt af de gæstfrie islændinge, der er stolte af deres land og dens traditioner. Måske er du endda så heldig, at opleve en rigtig islandsk fest, som Thorrablot, hvor islændingene mødes omkring traditionelt mad som hákarl (råddent hajkød), svið (kogt fårehjerne) og blóðmör (størknet får blod svøbt i en vædder mave). Islændingene drikker brændevin og akvavit, præcist som vi kender fra det danske festbord.

 

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *