Destinationer

Safari i Sydafrika – en rejse for livet

 

Vinteren er atter over  det danske land. De kolde temperaturer får mange af os til at drømme os langt væk til varmere og mere eksotiske himmelstrøg. Faktisk viser tendensen, at flere og flere danskere foretrækker at rejse ud i januar og februar fremfor sommer månederne, da vores behov for sol og varme er langt større der. For at sikre sig bikini-venlige temperatur på denne tid af året, er man typisk nød til at bevæge sig udenfor Europa. En destination der bliver mere og mere populær er Sydafrika. Det afrikanske land byder på varme, storslået natur og en meget anderledes og spændende kultur end den danske. Safari i Sydafrika er for de fleste, det helt store trækplaster. På en safari kan man, naturligvis under guidede og sikre forhold, opleve alle savanens vilde og eksotiske dyr. Oplev løver, leoparder, elefanter, giraffer og mange andre dyrearter på tætteste hold på en safari i Sydafrika. Det er ganske enkelt en oplevelse for livet, som ikke tåler sammenligning. Udover Safari så byder Sydafrika også på skønne sandstrande og et væld af luksuriøse ferie resorts. Her kan man dase under palmerne, nyde en anderledes og smagfuld madkultur og bare generelt komme helt ned i gear. For mange handler en ferie nemlig også om, ikke at have de helt store planer. Nyde at man kan stå op om morgenen, og bare gøre hvad man har lyst til – endda i et dejligt varm og behageligt klima.  Lyder det tiltalende? Så læs med i næste afsnit, hvor vi give gode råd til planlægningen af din rejse til Sydafrika.

Sådan planlægger du din næste rejse

 

Hvis først du har beslutte dig for, at din næste rejse skal være en safari til Sydafrika, så er det med at komme i gang med planlægningen. Først og fremmest skal du finde ud af hvor længe du kan holde ferie. Flyrejsen fra Danmark til Sydafrika kan gøres på ca. 12-18 timer, alt efter hvor mange mellemlandinger der er tale om. Der er altså tale om en ret lang rejsetid, hvilket betyder, at du med fordel skal have fri mindst en uge, så alt tiden ikke bliver brugt på transporten til og fra Sydafrika alene.

Dernæst bør du fastsætte et budget, på den måde kan du lettere herefter navigere i tilbud efter priskriterier. Du kan vælge selv at booke din rejse herunder både flybilletter, hotel og selve safarien og eventuelt også andre ture. Alternativt kan du henvende dig til et rejsebureau, som har ekspertviden indenfor planlægning af safari i Sydafrika. De vil så stå for alt lige fra selve transporten til Sydafrika, afhentning i lufthavn, finde det helt ideelle resort samt booke en sikker og professionel safari udflugt. Herved sikrer du dig, at bo et sted der møder danske standarder og komme på en safari, der matcher dine forventninger. Jo bedre dine planlægning er, jo bedre en ferie får du. Vi anbefaler at rejse med Afrika Safari til Sydafrika, som er en af Aclass A/S rejseselskaber

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *