Destinationer, Tips

Skiferie – her skal du tage hen

Efterhånden har vi haft forår i en halv månedstid, dog føles det bestemt ikke sådan. Temperaturen er stadig tæt på frysepunktet, og det ser ikke ud til, at det vil ændre sig det næste stykke tid. Så hvad med at udnytte at det stadig er koldt og tage på en skiferie? Vi guider dig til, hvilke destinationer som er de bedste.

Rejser du med hele familien, eller har du ikke tid til at tage på en lang ferie, så er Sverige og Norge ideelle destinationer for dig. Det tager ikke lang tid at tage til Norge eller Sverige så længe, at det er sydpå i landene. Her er de bedste skiområder i henholdsvis Norge og Sverige:

Hemsedal

Hemsedal er en populær skiferiedestination, hvilke formegentlig også ligger til grund for, at området bliver kaldt for De Skandinaviske Alper. Hemsedal ligger mindre end 10 timer væk fra København. Selvom turen kan skræmme mange væk, er det hele turen værd. I Hemsedal er der nemlig hele 49 pister. I Hemsedal er der noget for hele familien, da der findes piste i alverdens farver. Hvis der er småbørn i familien, kan de tage forbi Valleland, som er rent paradis for familien små skiløbere. Her er der et kæmpe område på over 70.000 m2, hvor der kan nydes alt fra kælkeområder til slalombaner, som hele familien kan benytte. Hvis børnene skal udfordres, tilbydes der en skiskole med kompetence instruktører, som tilpasser forløbet efter deltagernes behov. Hvis du er en mere hærdet skiløber, så kan du med garanti blive udfordret i en af Hemsedals snow parks. Der ligger nemlig hele fem af slagsen! Hvis du ikke er til alpinski, så kan du kaste dig ud i at prøve langrend eller snowboard. Der tilbydes professionel undervisning i begge. Hemsedal er derfor den perfekte destination til hele familien, hvis I har mod på at tage på en forholdsvis lang køretur.

Idre Fjäll

Idre Fjäll er en anden oplagt destination for hele familien, og ligger under 600 kilometer fra Göteborg. Alle bolig i Idre Fjäll er ski-in/ski-out, hvilke betyder, at man nærmest kan rulle ud ad sengen og ud på pisten. Dette er blandt andet med til at sikre den helt rigtige ski-følelse. Desuden er Idre Fjäll en af Sveriges mest snesikre destinationer, hvorfor der også er snegaranti fra uge 52 til 16. Der er varierende sværhedsgrader, og man kan finde alt fra grønne til sorte pister, og der findes i alt 40 nedfarter. I Idre Fjäll kan man altså lidt af hvert – både hundeslædekørsel, langrend, kælkning og meget mere. Så hvis du ønsker en garanti for at blive udfordret, er Idre Fjäll destinationen for dig. Du kan læse meget mere om Idre Fjäll lige her.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *