Uncategorized

Skønhedsbehandling i udlandet – det skal du være opmærksom på

Der er efterhånden mange, som investerer i sig selv med en skønhedsbehandling. Det er dog ikke alle danskere, som har det økonomiske råderum til at få en kosmetisk. Der er derfor mange danskere, som tager ud af landet og får en skønhedsbehandling. Grunden til dette er, at prisen på behandlingerne er billige, samt man kan opnå den helt store forkælelsestur med en veltrængt ferie og et boostet selvværd på samme tid. Det er generelt billigere at få en kosmetiskbehandling i udlandet, men der er ikke altid den samme standard til behandlingerne. Vi hjælper dig med at få et overblik over de ting, som man skal være opmærksom på, inden man tager til udlandet og får en skønhedsbehandling.

Det er vigtigt at lave meget research på hvilken klinik, som du skal vælge. Det gælder om at finde den klink, hvor du får den bedste tryghedsfølelse. Mange laver den fejl, at de lader prisen veje for tungt i beslutningen om, hvilken klinik de skal vælge. Pris og kvalitet hænger også sammen, når man snakker om skønhedsbehandlinger. Når du derudover skal finde den helt rigtige klinik, så husk at tjekke op på den givne kirurg. Tjek op på hvilke kompetencer, som kirurgen har. Udover at skulle have den rigtige uddannelse, er det for mange også vigtig, at der ikke opstår en sprogbarriere. Sikr dig, at kirurgen kan snakke godt engelsk, således der ikke opstår sprogmisforståelser.

 

Hvis det skulle ske, at der opstår en komplikation efter din behandling, eller du er utilfreds med resultatet og ønsker at få rettet fejlen, er du langt fra din klinik. Hvis du ikke ønsker at betale dyre domme for at tage tilbage til det land, hvor du fik behandlingen, og i stedet ønsker at få ændret fejlen i Danmark, er det ikke altid lige nemt.

Mange danske klinikker ønsker ikke at modtage kunder, som har fået operationer i udlandet. Dette skyldtes, at i nogen tilfælde tager kunden mikrobakterier med fra udlandet. Hvis din komplikation er af sundhedsfarlige karakterer, kan de offentlige sygehuse hjælpe dig. De offentlige sygehuse vil altså ikke hjælpe dig, hvis du utilfreds med resultatet rent udseendemæssigt.

 

Lad dig ikke friste af gode tilbud. Brug din sunde fornuft, når du får et tilbud. Når det lyder for godt til at være sandt, er det ofte også sådan. Hvis en kosmetisk operation går galt i Danmark kan man klage til Styrelsen for Patientsikkerhed og søge patientforsikringen om erstatning. Dette kan man ikke, hvis man har fået en kosmetisk behandling i udland. Her skal man søge erstatning hos det givne land, hvilket ofte er tidskrævende og uoverskueligt.

 

Hvis du ønsker at læse mere om behandlinger med botox, kan du gøre det på denne side.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *