Artikler

Sunde snacks med i lufthavn og flyet

Selv på kortere flyveture er det lækkert at have lidt snacks med om bord på flyet. Især, hvis du ikke køber dem i lufthavnen, hvor priserne lever deres helt eget liv separeret af en security-afdeling fra resten af samfundet.

Det koster hurtigt flere hundrede kroner både i lufthavn og fly at købe snacks – men der er intet, der forhindrer dig i at tage dine egne med.

Du skal bare være opmærksom på mulighed og regler.

Ingen vand

Først og fremmest skal du huske, det ikke er tilladt at tage vand med gennem security. Det skal drikkes og flasken hældes ud.

I Københavns Lufthavn har du mulighed for at købe et par flasker vand i Tiger nær Mash for 13 kroner med pant. Du kan også købe en flaske til 20-25 kroner i de fleste andre butikker.

Barrer og nødder

Vi anbefaler, at du tager proteinbarrer, raw-barrer eller nødder med på turen. Det fylder ikke meget, men pakker god energi og mætter også.

En pose slik kan du spise, men du bliver ikke mæt og du føler dig faktisk bare en tand oppustet. Til gengæld mætter selv en lille mængde nødder godt, så du kan sidde igennem hele flyveturen.

Kobl dit kreditkort op og få gratis snacks

Har du Nykredit som bank?

Så kan du oprette dig som Eurobonus-medlem hos SAS og resten af Star Alliance. Hver gang du bruger 100 kroner eller derover på dit Nykredit-kort får du points på din SAS-konto, du kan bruge til at handle gratis snacks om bord på SAS-fly.

Det eneste, der er bedre end billigt, er som bekendt gratis.

Læs mere om ordningen her.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *