Artikler, Tips

Tag håndarbejdet med på ferie

For de danskere, der er glade for håndarbejde, er ferien den perfekte mulighed for at få lavet noget af det håndarbejde, som lokker i hverdagen, når man ikke har tid. Håndarbejde og ferie er perfekt sammen, men der er nogen ting, som du bør være opmærksom på.

Husk sikkerhedskontrollen

Der er meget forskellige erfaringer med hensyn til sikkerhedskontrollen og eksempelvis strikkepinde i håndbagagen. Mange oplever at de kan tage strikkepindene med uden problemer, men man er langtfra altid så heldig. I værste fald kan du blive tvunget til at kassere dine pinde i lufthavnen, og det er især frustrerende, hvis det er lækre strikkepinde, som du har brugt mange penge på.

Et godt tip er derfor at lade strikkepindene ligge i kufferten, hvis du skal med flyveren. Du kan måske ikke strikke på flyet, men til gengæld kan du strikke på resten af ferien.

Hvis du gerne vil lave håndarbejde i flyet, kan du overveje at hækle. Bare husk på, at du heller ikke må medbringe sakse.

 

Undgå varmt garn, hvis du skal sydpå

Turen går ofte sydpå, når vi danskere skal rejse. Det er ren luksus at ligge på stranden med sit håndarbejde, men glæden kan dæmpes, hvis du har taget meget varmt uldgarn med.

Uldgarn er ikke altid rart at have mellem hænderne, når solen bager, og det er værd at overveje, når du planlægger dit ferieprojekt.

Hvis du vil have håndarbejde med sydpå, kan du eventuelt overveje bomuldsgarn, da det ikke er varmt at arbejde med på samme måde som uldgarn.

Det er selvfølgelig forskelligt, hvor meget man døjer med varme fingre. Hvis du ikke har tendens til at få varme hænder, er det meget muligt, at uldgarn ikke vil være et problem for dig.

 

Hav nok garn med!

Dette råd et nok det mest banale, men også det vigtigst. Garn vejer og fylder ikke meget i kufferten, så sørg for at få nok med. Det er frustrerende at løbe tør for garn, når du er halvvejs igennem ferien. Når du er på ferie har du nemlig ikke mulighed for at få mere af samme garn.

Det kan desuden også være en god idé at have flere forskellige projekter med i kufferten. På den måde er der mulighed for at skifte mellem de forskellige projekter, når du får lyst.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *