Destinationer, Tips

Tag på miniferie i efterårsferien og vend tilbage med ny energi

Inden længe er det efterårsferie og tid til indendørs hygge. Efterårsferien er en god pause fra hverdagen, inden juletravlheden rammer i december. Hvis du gerne vil få mest muligt ud af din efterårsferie, kan du overveje at tage på miniferie.

Kom tilbage med ny energi

Hvis du tager på miniferie i efterårsferien, vil du med sikkerhed være klar til at genoptage hverdagen igen bagefter. Fordelen ved at tage på miniferie er, at du kommer et par dage væk fra de vante rammer og kan slappe bedre af samt få nogle nye oplevelser.

Når du er hjemme, er der altid et par ting der skal gøres, det kan være vinduerne der skal vaskes, papirer der skal ordnes eller sengetøj der skal skiftes. Det kan også være du mangler at få lavet et par boligindkøb, for at din bolig er helt som du gerne vil have den. Hvis du mangler at købe noget til boligen, kan du overveje at gøre det på nettet for at spare tid fx på denne hjemmeside. Hvis du får ordnet indkøbene hurtigt, kan der nemlig være bedre tid til miniferien.

Hvis du bruger en dag eller to på at ordne det praktiske, kan du med god samvittighed tage på miniferie og vi har derfor samlet 3 gode destinationer til miniferien nedenfor.

 

Aktiv miniferie i Harzen

En af de bedste ferier, som du kan tage på i efterårsferien er at tage på miniferie i Harzen. Harzen er et populært bjergområde i Tyskland, som tiltrækker mange vandrere hvert år. Hvis du godt kan lide at cykle, er Harzen også et perfekt rejsemål.

Efteråret er et perfekt tidspunkt at opleve naturen på, bladene på træerne går fra grønlige til de orange og rødlige farver som er et smukt syn, og en tur til Harzen er derfor en god måde at få slappet af på.

 

Bytur til Paris

Hvis du godt kan lide byture, skal du uden tvivl tage på miniferie til Paris, hvor du kan nyde den flotte storby, med gode shoppingsgader, hyggelige caféer og muligheder for kulturelle oplevelser. Du kan samtidig komme ud og opleve de populære seværdigheder som kunstmuseet Louvre, Triumfbuen eller nyde udsigten over Paris i toppen af Eiffeltårnet.

Det tager kun omkring 2 timer at flyve fra København til Paris, og det kan derfor godt betale sig at tage turen, selvom du kun regner med at bruge et par dage i storbyen.

 

Sønderborg

Hvis du godt kunne tænke dig en miniferie herhjemme i Danmark er Sønderborg et godt bud. Sønderborg byder på noget for enhver, og har gode muligheder for sjove oplevelser, for hele familien eller for parret hvis du skal på ferie med din kæreste.

Sønderborg er en hyggelig by, hvor du blandt andet kan komme på gode naturoplevelser eller besøge Sønderborg slot eller Dybbøl Banke. Samtidig kan du også finde gode restauranter med nye smagsoplevelser i Sønderborg og omegn.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *