Destinationer

Tag på weekendtur til Paris i løbet af foråret

Paris er uden tvivl en af de mest populært rejsedestinationer blandt os danskere og mange andre folkefærd i verden. Paris er en fantastisk by på mange måder, hvor du kan opleve mange forskellige ting. Samtidig er Paris en perfekt destination til en weekendtur, da det blot tager to timer i fly. I denne artikel kan du læse om, hvad du skal opleve, hvis du tager på weekendtur til Paris.

Det skal du opleve i Paris

Som nævnt i starten byder Paris på utrolig mange gode oplevelser. Du kan finde mange spændende museer, besøge de verdenskendte modehuse, spise lækker fransk gastronomi, opleve nogle af de populære seværdigheder og meget andet.

Paris er derfor en perfekt destination, uanset hvad du gerne vil opleve. Nedenfor kommer vi med vores bud på hvad du skal opleve på din weekendtur til Paris.

 

Triumfbuen og Eiffeltårnet

På en rejse til Paris skal du selvfølgelig et smut forbi de mest populære seværdigheder. Her har vi valgt at lægge fokus på Paris’ to kendte vartegn: Triumfbuen og Eiffeltårnet.

Det er de færreste der har været i Paris uden også at have været forbi i hvert fald en af delene.

Derfor er det uden tvivl også de to steder, som du i hvert fald skal forbi. I Eiffeltårnet kan du komme op i toppen og nyde udsigten ud over Paris og ved Triumfbuen kan du lægge en blomst ved den ukendte soldats grav, der ligger det til minde om de faldne under 1. verdenskrig.

 

God fransk gastronomi

Når du er rejst til Frankrig, skal du selvfølgelig også opleve lidt god fransk gastronomi. Her er der utroligt mange muligheder i Paris. Du kan finde mange gode restauranter, hvor du kan smage god mad fra det franske køkken.

Du kan med fordel læse anmeldelser på et par restauranter hjemmefra, så du er sikker på at finde en god restaurant, hvor du kan smage lækre retter, fra det franske køkken.

 

Et spænende museum

På en tur til Paris, skal du uden tvivl også forbi et af de mange museer, der ligger i byen. Her handler det om at finde et museum, med noget, som du synes er spændende.

Kan du godt lide kunst, kan du fx tage forbi det kendte Louvre. Hvis du er mere til historiske museer, kan du tage forbi Memorial de la Shoah der handler om jødernes historie i Frankrig. Du kan også besøge Musee de Montmartre samt mange andre museer, alt efter hvad du synes er spænende og gerne vil opleve i Paris.

 

 

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *