Artikler

Ting du skal have med på vandrer tur i de norske fjelde

Det har altid været populært for nordmænd at tage op og vandre i de norske fjelde, men i løbet af de sidste år er Norge også blevet en populær destination for danskerne. I takt med at den norske krone har været faldende over for euroen, gør det også Norge mere attraktivt at besøge. Flere har fået råd til at rejse rundt på vandrer tur i Norge uden at det har været nødvendigt at optage et af de mange billige lån, såsom et kviklån eller lignende forbrugslån.

Når man skal på vandre tur er der også visse ting, som man bare skal have med og ikke kan undvære. Derfor har vi skrevet denne artikel til dig, så du i hvert fald har de mest nødvendige ting med på din vandretur.

Basis udstyr

Rygsæk, sovepose, lagenpose, underlag og et telt er det vigtigste basis udstyr, som du skal have med, hvis du skal vandre over flere dage. Tingene skal helst være så lette som muligt, da du vi skulle kunne have det, og bære det i din rygsæk. Ydermere kan vandrestave være rigtig gode at have med til at aflaste dine knæ og ryg samtidig med at de giver god stabilitet, når der skal vandres.

Beklædning

Din beklædning er også vigtig, da der kan være hurtige vejrskift i Norge, og derfor bør dit inderste lag af tøj være boxershorts eller trusser i uld, da det er behageligt at have på og have tættest ind i mod ens hud.

Uld beklædning fungere på den måde, at det isolere når det er køligt i vejret, mens det afgiver varmen i varmere vejr. Derudover kommer uld heller ikke til at lugte lige så grimt at sved, som syntetisk undertøj ofte gør.

Ved det næste lag tøj kan du både bruge uld og fleece samt et par gode vandrebukser, der både er vandafvisende og hurtigttørrende. En softshell er ligeledes også en god beklædningsgenstand, da den er vandafvisende og vindtæt. Det kan sagtens regne eller sne i fjeldet om sommeren, og derfor er det rart at have noget varmt solidt tøj med.

Vandrestøvler er noget af det vigtigste udstyr at have med, hvis man skal ud at vandre, da man går rigtig meget. Det er derfor essentielt at have gået ens vandrestøvler til, inden man tager af sted, for at sikre så lidt smerte i ens fødder.

 

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *