Tips

Tjeklisten: 3 ting man ikke skal have med i lufthavnen

De fleste danskere er i disse uger en på ferie eller på vej på ferie og her er den foretrukne rejseform for danskerne at flyve. Derfor kommer rigtig mange danskere til at tilbringe masser af tid i lufthavne over hele verden, og her kan der være en god ide at være særlig bevidst om sige egen opførsel i lyset af de meget høje sikkerhedsforanstaltninger. Og netop på grund af dette er den en god ide at tænke over hvad man putter i sin bagage. Så hvis du gerne vil undgå at ende i en pinlig situation, og i værste fald at forsage forsinkelser, kommer der her en kort guide til 3 ting man ikke skal have med i sin taske.

1: Skarpe genstande – barberblade og jagtknive

Rigtig mange danskere vælger at tage på jagt hvert år i udlandet hvor især Norge, Sverige og Canada har godt fat i de danske turister. Hvis du er en af disse er det en god ide at huske at man ikke skal medbringe skarpe genstande såsom sin jagt- eller foldekniv. Derudover er der også mange der i ren glemsomlighed kommer til at medbringe barberblade i sin håndbagage, men da der før er blevet brugt barberblade ved flykapringer vil disse naturligvis blive smidt ud. Men i de fleste tilfælde er det altid en god ide at lade barberbladene blive hjemme og i stedet købe nogle når man kommer frem til sin destination da de med alt sandsynlighed er billigere.

2: Elektriske apparater

En anden ting man med god grund kan lade blive derhjemme er over en bred karm elektroniske apparater såsom barbermaskiner eller endda dildoer. Årsagen til dette er ikke at man ikke får brug for nogen af delene men at disse ofte skaber store forsinkelser, da de går i gang under transporten og dette får ofte sikkerhedspersonale til at undersøge bagagen for at sikre sig der ikke er tale om sprænganordninger. Alternativt kan man medbringe sine egne batterier adskilt fra ens apparater. Hvis du vil vide hvordan du kan få elektriske apparater med i kufferten kan du finde en vejledning her.

3: Væske – alt fra vand til medicin

En sidste ting man ikke skal fylde sin bagage med er væsker. I de fleste danske lufthavne må man maksimalt have 100 ml vækste med og dette gælder alt fra vand til den tørre hals eller din medicin. Så hvis du har brig for medicin i løbet af turen så husk du kun må have 100 ml væske med dig.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *