Tips

Tjeklisten: sådan bliver du helt klar til at tage på sommerferie

Sommeren er lige nu på sit højeste og i disse uger tager langt de fleste danskere på ferie i udlandet for at nyde sydens sol og varme. Og i denne forbindelse er der mange ting man skal huske udover hotelreservationer, flybiletter og pas. Så hvis du selv er lidt i tvivl om du er helt klar. så kommer der her en kort guide med 4 ting man bør huske inden man tager på ferie.

1: Få tjekket dit helbred

Det første som man altid bør sikre sig inden man tager ud på en længere rejse, af flere ugers varighed, er at sørge for at man er sund og rask og derfor, især hvis man er lidt ældre, kan det være en god ide at få foretaget et simpelt lægetjek. På den måde kan man sikre sig imod ubehagelige oplevelser på ferien. For eksempel kan det være en god ide at vide, om man har problemer med blodtrykket eller væskemangel, hvis man skal på ferie i varme omgivelser. Derudover skal man sørge for have sin medicin med sig, så hvis man er ved at løbe tør, er det en god ide at få fyldt sit private lager op.

2: Bliv klippet

En anden simpel ting der kan give dig en del ekstra komfort på ferien er hvis du vælger at blive klippet, så du har en god frisure der passer til den ferie du skal på. På den måde slipper man for at svede overdrevent meget og chancen for at få uren hud eller endda udslæt falder markant. Hvis du selv leder efter en god frisør kan du finde et godt på Sjælland her.

3: Lav en vagt-aftale med familie eller venner

En tredje ting som man skal være opmærksom på er, at der stadig sker mange indbrug i Danmark og derfor er det en god ide både at få installeret indbrudsalarmer i sit hus og at lave en aftale med enten ens naboer, venner eller familie om de kan komme og se til huset imens i er væk. Derudover er det selvfølgelig en god ide, at lade en bil stå i garageporten, hvis dette er muligt, og at have noget lyst stående tændt imens i er væk.

4: Få afleveret jeres kæledyr på hunde hotel

Som en sidste ting så skal man huske at få bestilt en plads på et hunde hotel, hvis man har dyr og da mange danskere pludselig tager på ferie med meget kort varsel, kan der hurtigt blive kamp om pladserne. Derfor kan man her med fordel, hvis man vel at mærke ved man skal på ferie, vælge at få foretaget en reservation, eller lave en aftale med venner eller familie om, at de kan passe dyrene imens i er væk.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *