Destinationer

Top 3 destinationer til studierejser i 2017

Står du og skal på studietur i 2017, men ved du ikke helt endnu hvor turen skal gå hen? Så læs med her og få inspiration. Destinationen skal ofte hænge sammen med studieretningen, da destinationen skal have en eller anden form for faglig relevans. En studietur er ikke bare sjov og spas. Man tager af sted for at lære noget nyt og styrke det faglige, men man tager også af sted for at styrke sammenholdet i klassen og have det sjovt. Hvis du mangler inspiration til destinationer, så læs mere her.

 

London

En af de mere populære destinationer er London. Her kan man næsten altid finde noget, der har faglig relevans. Særligt hvis man har en studieretning, hvor engelsk indgår, er det helt oplagt at besøge hovedstaden i England. London har noget til enhver smag, det er forholdsvist billigt at rejse dertil samt at bo i byen. Det er derfor helt oplagt at vælge London, når man skal på studietur. Der er gode muligheder for at finde seværdigheder, der også giver noget rent fagligt. Ud over det er der gode muligheder for at lave sociale ting, når det faglige er overstået. Man kan tage en tur i teatret eller en tur på en klassisk pub. Mulighederne er mange.

 

Barcelona

Hvis man har spansk som hovedfag, er det helt oplagt at tage til Barcelona på studietur. For mange elever vil det være ekstra attraktivt, fordi vejret er dejligt. Byen byder desuden på mange store og fantastiske kulturelle oplevelser, som kan give en masse i forhold til det faglige indhold. Der er mange arkitektoniske seværdigheder, der kan være gode at besøge i forhold til det faglige. Der er desuden mange spændende museer. Der er altså gode muligheder for at finde fagligt indhold. Samtidig er det også en dejlig by at opleve på egen hånd som studerende. Udforsk nattelivet og de mange spændende restauranter.

 

Amsterdam

For mange gymnasier er det også helt oplagt at tage til Amsterdam på studietur. Denne destination kan tilpasses mange forskellige studieretninger og er ikke begrænset af en sproglig retning, som de to andre nævnte destinationer måske er. Byen byder på mange spændende kulturelle oplevelser. Det er desuden ikke meget dyrt at rejse til byen og det er heller ikke alt for dyrt at bo der. Derfor er destinationen helt oplagt til en studierejse. Byen er helt oplagt at udforske på egen hånd også.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *