Artikler

Vær alene i vildmarken

Tusinder af danskere har set det populære overlevelsesprogram på DR, hvor 10 mennesker blev placeret alene i Norges natur og skulle overleve. Her skulle de kæmpe alene mod elementerne, sulten og deres egen hjerne, der blev påvirket af de hårde vilkår. Man så, hvordan deltagerne tacklede ensomheden og lærte sig selv bedre at kende.

Det er noget, der helt sikkert kan være en perfekt tur for mange og en oplagt måde at tilbringe en ferie på. Alene i vildmarken kun i sit eget selskab for at afprøve og presse sig selv til det yderste.

 

Gør det så svært som du vil

Så længe man sørger for, at det sikkerhedsmæssige er på plads, så burde der ikke være noget i vejen for, at man selv forsøger sig med en overlevelsestur i Norges barske og smukke natur. Medbring tilstrækkeligt med varmt tøj, proviant, de nødvendige redskaber og en masse godt humør.

Det kan blive en rejse for livet, der slår bunden ud af charterfrier og oplevelsesrejser for evigt, for denne rejse er en, hvor du får lov at være sig selv og lære dig selv meget bedre at kende.

Det er også en langt billigere måde at holde ferie på, for du sparer en masse penge på hoteller, mad og dets lige. Dette er en ferie med helt andre ting i fokus.

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *