English site

Oplevelser udover det sædvanlige

Travelling Heels tilbyder flere forskellige former for rejser, men fælles for dem alle er, at de henvender sig til dig, der vil have en aktiv ferie med oplevelser udover det sædvanlige i fællesskab med andre aktive kvinder.

Vi henvender os til den nysgerrige rejsende, der forholder sig til de lande og kulturer, du møder.

Vi tilbyder helt grundlæggende to typer af rejser, en til dem, der vil have en aktiv ferie uden at skulle slæde en tung rygsæk og sove i telt og rejser til dem, der synes, det er helt fantastisk at have det hele på ryggen og sove primitivt i uberørte landskaber.

På de mere strabadserende ture kræves der mere af fysikken. Det er folk i alle aldersgrupper og med alle job-/uddannelsestyper, der deltager på vores rejser. På vores grupperejser er fællesnævneren, at man har lyst til at rejse og dele unikke oplevelser med andre mennesker - og måske en velfortjent flaske vin med rejsefællerne.

Softvandring- aktiv ferie, natur og kultur
Vores softvandring er vandrerejser, hvor du såmænd godt kan få sved på panden, men på disse rejser parkerer vi teltet derhjemme og overnatter i fjeldhytter eller har fast base på et hotel eller guesthouse.

På disse rejser skal du kun bære en dagtursrygsæk med proviant til en dag samt dit tøj osv. Nogle af disse ture kan godt indebære lange vandredage, men det fremgår af sværhedsgraden og under fanebladet "mere info" under den enkelte rejse.

Teltvandring - store naturoplevelser og frihed
Disse rejser er for den aktive kvinder, der drømmer om at komme helt ud i naturen og overnatte i det fri. På disse rejser sætter vi fokus på den frihed, som det giver at vandre med telt. Vi vandrer ofte i områder og overnatter på steder, hvor meget få mennesker kommer.

Vores telt-baserede rejser tilbyder vi i flere sværhedsgrader, så du kan godt tage med på en telt-baseret rejse, hvis du er nybegynder.

Kan jeg klare det?
Vores rejser er inddelt i sværhedsgrader, så der er noget for enhver smag, temperament og kondition. Du kan også læse om sværhedsgraden under den enkelte rejse, hvor det er beskrevet i større detaljer.

Læs om sværhedsgrader

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314