English site

Vandring

Find den vandretur der passer dig!

Er du mest til B&B, Fjellstuga eller måske telt ? Norden, Syden eller langt væk?  Vandreferier for enhver smag.

> Anholt - Weekend med Ø og Ørkenvandring, 3
> Grønland - vandring fra Kangerlussuaq til Sisimiut (Arctic Circle Trail), kr. 19.850, 19 dage
> Norge - Hardangervidda fra nord til syd. kr. 6.875,- , 10 dage
> Norge - Jotunheimen fra vest mod øst med telt, 10 dage
> Norge - Lifjell i høstfarver, 5 dage

Jotunheimen fra vest mod øst med telt, 10 dage

Jotunheimen er Norges svar på alperne og her finder du Norges højeste fjeldtoppe, flotte gletschere, frodige dale og ikke mindst storslåede vidder. Jotunheimen er et af de områder, som alle vandrere bør have besøgt mindst een gang i løbet af deres "vandrekarriere".


Hardangervidda - vandring fra syd til nord, nordeuropas største fjeldplateau, 8 dage

Denne tur er for dig, der kunne tænke dig at komme ud på en rigtig fjeldtur i et terræn, der ikke er overrendt. Det er et område og terræn, der er kuperet og varieret, men uden ekstreme stigninger. Vi tager til det flotte Hardangervidda fjeldplateau, pakker rygsækken med mad, telt og kogegrej og begiver os ud i fjeldet på en 7-dages telttur.Grønland - vandring fra Kangerlussuaq til Sisimiut (Arctic Circle Trail) & kystskib til Diskobugten, 19 dage

For dig der drømmer om at lægge civilisationen bag dig og vandre med fuld oppakning i uberørt landskab og opleve det bedste af Grønland. Med grønlandsk guide går vi den berømte rute fra Kangerlussuaq til Sisimiut. Herefter med kystskib til de store isbjerge i Diskobugten.


Lifjell i høstfarver, vandring med telt, 5 dage.

Når fjeldets sommerdragt er ved at miste pusten, tager den smukkeste farvepragt over og giver os en sand fryd for øjet. Det skal vi opleve på nærmeste hold, når vi tager til Lifjell med teltet på ryggen på en kortere vandretur. Her kan de fleste være med.

Skt. Olavsleden - Pilgrimsvandring i Norge

Ikke mange kender den, men den er noget af det mest fantastiske - Skt. Olavsleden i Norge. Det er nu lykkedes os at få lavet denne pilgrimsvandring, der tager dig med gennem de fineste strækninger af netop Skt. Olavsleden i Norge. På denne tur vandrer vi den etape, der går gennem Gudbrandsdalen.


Rondane nationalpark, hytte til hytte, 8 dage.

Er du til store naturoplevelser men gerne vil undgå den tunge rygsæk og sove bekvemt, så er turen her noget for dig. Turen vi skal gå er en klassisk rundtur til Rondanes højdepunkter. Der bliver både korte og lange vandredage, og undervejs får de friske mulighed for at bestige et par toppe, hvis der skulle være energi til overs.


<< Første < Forrige Page 1 Page 2 Næste > Sidste >>
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314