Destinationer

Vietnam fra nord til syd – Her er 5 oplevelser du ikke må glip af

Rundrejser i Vietnam er en rigtig populær måde at opleve det fascinerende land. Det er et helt ægte eventyr, og du kan aldrig vide dig sikker på, hvad dagen bringer.

Der er hele tiden nye store og ubeskrivelige indtryk, hvor du oplever fantastiske steder, kulturer og mennesker. Vietnam har det hele, både smukke byer, gamle templer, og storslået natur. Det er kun på rundrejser Vietnam, at du kan opleve så mange store oplevelser på en gang. På denne måde kan du indfange alt, hvad det farverige Vietnam har at byde på.

Her kan du opleve natur på rundrejser i Vietnam

Det første du med sikkerhed skal opleve på din rundrejse i Sydvietnam er Cat Tien Nationalpark, denne nationalpark er dækket af tropisk regnskov. Det kan bestemt siges at være et af Vietnams vilde naturskatte. I nationalparken er der garanti for at få oplevelser for livet, og der er rig mulighed for at være aktiv, blandt andet kan du mountainbike, vandre og lignende.

Der er et helt fantastisk dyreliv i parken, og du kan være heldig at se en tiger eller en elefant på din tur. Er du i stedet i Nordvietnam, kan du opleve Ba Be Nationalpark, som byder på et smukt landskab og flere søer, hvoraf den største af dem er Ba Be Lake. Du kan finde store dale dækket af tæt skov, smukke vandfald, og de storslåede søer der dominerer i hjertet af parken.

Her kan du opleve kulturskatte på rundrejser i Vietnam

Er du i den sydlige del af Vietnam kan du opleve Cu Chi tunnelerne. Dette er en kulturskat og stor seværdighed i Vietnam. Tunnelerne ligger i bydelen CU CHI i Saigon i Vietnam. Tunnelerne blev bygget under vietnamkrigen af de vietnamesiske kommunister. Mange soldater levede i tunnelerne i krigsperioden, og de var dengang en frygt for især amerikanske soldater, der led forfærdelige skæbner i bagholdsangreb. Et andet sted der emmer af vietnamesisk kultur, som du bare skal opleve er Old Quater i Honai. Det er et af de mest besøgte steder i Vietnam, og med god grund.

Du kan opleve arkitektur fra den franske kolonitid, du kan smage den rige madkultur og komme tæt på historien. Der er buddhistiske templer og gader der er næsten 1000 år gamle, og mange af gaderne har bibeholdt arkitekturen fra det 15 århundrede.

Det femte og sidste sted vi vil anbefale dig at besøge er Mekon Delta, her kan du opleve noget, der kaldes det flydende marked. Det er et idyllisk marked, hvor folk kan købe frugt og grøntsager fra de lokale producenter. Det specielle er, at varerne bliver solgt direkte fra bådene, hvor ejerne hænger varerne op på lange pæle, så folk kan se dem på lang afstand. Disse fem steder må du bare ikke gå glip af på din rejse til Vietnam. Så pak kufferten og tag på rundrejser i Vietnam og oplev alt hvad dette farverige land har at byde på.

 

 

 

About Travelheelswebmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *